Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 115 Reumatologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Slutenvården består av tre delar, det är Avdelning 115, Inflammationscentrum och en forskning- och utvecklingsenhet. Avdelning 115 är en slutenvårdsavdelning där vi vårdar patienter med reumatologisk eller inflammatorisk sjukdom som engagerar flera organsystem. Du kommer att möta många kroniskt sjuka patienter som ibland har ovanliga diagnoser, vilket betyder att du lär dig nya saker hela tiden.

Inflammationscentrum är vår sjuksköterskeledda behandlingsenhet som behandlar patienter med immunpåverkande läkemedel som ges intravenöst. Till inflammationscentrum finns även en utredningsenhet för mer komplicerade sjukdomstillstånd och en forsknings- och utvecklingsenhet där kliniska studier bedrivs.

På Avdelning 115 och Inflammationscentrum är många av patienterna återkommande vilket innebär att man får möjlighet att följa patienterna över tid.

Om tjänsten

Vi söker en sektionsledare till Avdelning 115. Som sektionsledare hos oss arbetar du i en intressant kombination där du som medarbetare får arbeta kliniskt samtidigt som du får inblick i hur det är att ha ett arbetsgivaransvar. Du är ledningens utsträckta hand ut i verksamheten och du kommer att ha ett arbetsledande ansvar enligt Sahlgrenska Universitetssjukhusets uppdragsbeskrivning för sektionsledare. Uppdraget är ett förordnande på tre år.

Om dig 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom yrket. Du känner dig trygg i din yrkesroll och har ett stort intresse för ledarskap där du ser dig själv arbeta med frågor som rör utveckling och förändring. Arbetet är både kliniskt och administrativt. Du tycker om att leda en grupp och har öga för struktur och flöden.

Som sektionsledare är du väl insatt i sjukhusets och verksamhetens värdegrund, visioner, mål samt arbetar för hög patientsäkerhet och vårdkvalitet. Du arbetar i nära samarbete med vårdenhetschefer och sektionsledarkollega för att nå enhetens mål. Du ansvarar för arbetsledning och planering av det löpande arbetet på avdelningen samt fördelning av personal och resurser, utifrån verksamhetens olika behov. Som sektionsledare arbetar du för ett gott arbetsklimat med hög trivsel och är drivande i olika förbättringsarbeten på avdelningen.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3599
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sara Werna Rosengren, 076-940 25 95
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Indira Antonsson , 031-342 11 15
Publicerat 2019-06-25
Sista ansökningsdag 2019-08-31

返回职位空缺页面