Kungälvs Sjukhus, Psykiatri gemensamt, BUP-mottagning Ale

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Beskrivning

Vi tillhör Psykiatriska kliniken, Kungälvs sjukhus och är placerade på Rollsbovägen 58 i Kungälv (men arbetar för Ale) där det finns goda bussförbindelser till Göteborg.

Om vår verksamhet

  • Inom kliniken finns det tre BUP-mottagningar, fyra vuxenpsykiatriska mottagningar, slutenvård för vuxna, samt ett antal specialenheter.
  • På vår BUP-mottagning kommer du att arbeta i ett tvärprofessionellt team tillsammans med läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor och arbetsterapeuter. Vi tar emot barn upp till 18 år med psykiatrisk eller neuropsykiatrisk problematik. Vi arbetar även med patienter med autismspektrumdiagnoser. Vi utreder, bedömer och behandlar, och har nära samarbete med skola, vårdgrannar och socialtjänst.
  • Du kommer att ha mycket goda möjligheter till olika former av vidareutbildningar inom ramen för ditt arbete. Du kommer även att beredas möjlighet att specialisera dig, antingen inom klinisk psykologi eller neuropsykiatri. 

Klinikens storlek möjliggör ett öppet samarbetsklimat, personligt engagemang, snabba beslutsvägar och ett nära och gott samarbete med våra vårdgrannar. Förbindelserna till Göteborg är goda.

Kvalifikationer

Vi söker dig med psykologutbildning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av behandling och utredning av barn eller ungdomar. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt

Vi begär utdrag ur Belastnings- och misstankeregistret på alla som vi erbjuder anställning.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3501
Kontakt
  • Håkan Liljeland, vårdenhetchef, 0303-241321
  • Johanna Forsell Ray, vårdenhetschef, 0303-241325
Facklig företrädare
  • Aron Odin, psykologförbundet, 0303-98440
Publicerat 2019-06-19
Sista ansökningsdag 2019-07-17

返回职位空缺页面