Regionservice, Göteborg

Hos oss på Regionservice är det viktigt att alla våra medarbetare får utvecklas och växa. Vår nuvarande HR-chef går nu vidare till nya utmaningar inom förvaltningen och därför söker vi dig som inspireras av just utveckling och strategiskt arbete. Hos oss får du möjlighet att utveckla både verksamheten och dig själv. Vi söker dig som vill vara med och skapa förutsättningar för bra service till sjukvården.

Hos oss gör du skillnad

Inom Regionservice har vi påbörjat en stark utvecklingsresa inom medarbetarskap och ledarskap som vi vill att du tar vid på. Här får du möjligheten att lyfta ledarskap och kompetens till en högre nivå. Tillsammans med ett kompetent och ambitiöst team med HR-strateger, HR-specialist, HR-partners och HR-koordinatorer tar du förvaltningens HR-arbete framåt. Avdelningen är utvecklingsorienterad och deltar aktivt i regiongemensamma utvecklingsinitiativ, bland annat inom digitaliseringen utav HR-processer.

Du motiverar, inspirerar och tar tillvara på medarbetare och kollegors initiativkraft och skapar delaktighet. Med tydliga mål och uppföljning säkerställer du att önskat resultat uppnås. Förutom att leda medarbetarna inom HR-enheten kommer dina främsta ansvarsområden att vara:

  • Organisations- och strategiutveckling
  • Rekrytering
  • Ledarskap och lärande
  • Kompetensförsörjning
  • Arbetsmiljö
  • Arbetsrätt

Rollen som HR-chef bidrar till förvaltningens utveckling på kort och långsikt, därför är det viktigt att du är affärsorienterad och förstår våra verksamhetsprocesser.

Som HR-chef rapporterar du till Servicedirektören samt ingår i förvaltningsledningsgruppen. Du har många kontaktytor inom förvaltningen och representerar Regionservice både gentemot vår Servicenämnd och den regiongemensamma gruppen för HR-chefer i Västra Götalandsregionen.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang

Vi söker dig som har en examen inom HR, eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har dokumenterad ledarerfarenhet och har erfarenhet av arbete med verksamhets-, budget- och personalansvar.  Vidare har du flera års erfarenhet av övergripande, kvalificerat och brett HR-arbete där du varit en del av en högre ledningsgrupp.

HR-enheten genomgår nu hbtq-diplomering, en processutbildning för normmedvetet och inkluderande förhållningssätt. Vi ser gärna att sökande för tjänsten har kunskap och erfarenhet av att arbeta normmedvetet.  

Dina egenskaper ligger för övrigt i linje med Västra Götalandsregionens chefskriterier som är att arbeta värdegrundsbaserat, mål- och resultatorienterat, kommunikativt och utvecklingsorienterat.

Det är meriterande med erfarenhet som chef inom en serviceorganisation och geografiskt spridd verksamhet.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3265
Kontakt
  • Thomas Front, Servicedirektör, 0700 - 20 59 75
Facklig företrädare
  • Ingrid Karlsson, Ledarna, 0709-221496
  • Ingegerd Hermansson, Vision, 0734-445330
Publicerat 2019-05-20
Sista ansökningsdag 2019-07-14

返回职位空缺页面