Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri Affektiva, Administrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Medicinsk sekreterare sökes!

Om oss

En högspecialiserad behandlingsenhet med regionalt uppdrag i uppbyggnadsfas. Avdelningen kommer erbjuda planerad heldygnsvård, konsultationer samt utredningar utifrån ett helhetstänk, där avdelningen har tillgång till ett multimodalt team med olika yrkesprofessioner såsom läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, medicinsk sekreterare m fl. Brukarmedverkan i skilda former kommer vara en integrerad del av avdelningens arbete, bland annat i form av peer support. Vården har sin utgångspunkt i Dialektisk beteendeterapi (DBT) och i ett miljöterapeutiskt kontext.

Om arbetsuppgifter

Som ansiktet utåt är du den som patienter, närstående och andra vårdgivare oftast möter först i enhetens telefon. Din roll på enheten är central. Dina arbetsuppgifter finns inom olika områden;

- Vårdadministration; all administration kopplad till patientens vård
- Personaladministration; schemaläggning, beställning av behörigheter exenpel
- Verksamhetsadministration; beställning/inköp via Marknadsplatsen exempel


Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och som vill ha ett varierande och stimulerande arbete, du kommer att fungera som "navet" på avdelningen när det gäller det administrativa arbetet. Dina arbetsuppgifter består av att skriva diktat för läkare i Melior, arbeta i vårt patientadministrativa system med registreringar, in- och utskrivning, diagnos- och åtgärdskodning, Du blir en nyckelperson i de administrativa rutinerna för tvångsvårdade patienter .Du kommer att jobba med en del administrativt stöd till vårdenhetschefen på avdelningen. Tjänsten innebär telefonkontakter och samarbete med andra professioner. Sekreterargruppen på slutenvårdsavdelningarna hjälps åt vid ledighet och sjukdom och har ett mycket gott samarbete.

Tjänsten på slutenvårdsavdelningen är verksamhetsnära och erbjuder ett varierande och intressant arbete för dig som medicinsk sekreterare. Vi har trivsamma lokaler där alla sekreterare har eget rum.

Som medicinsk sekreterare på Psykiatri Affektiva, ingår du i en administrativ enhet om ca 27 sekreterare fördelat inom både öppen-, akut- och slutenvård. Vi arbetar aktivt för att kontinuerligt utveckla yrkeskompetensen för medicinska sekreterare och förbättra det administrativa arbetet inom verksamheten.

Om dig

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning och som vill utvecklas i rollen. Arbetet präglas av variation och att uppgifterna blir korrekt utförda. Det är därför viktigt att du har initiativförmåga, är företagssam och noggrann.

Du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi arbetar mot att ”Ett gott bemötande främjar alla”. Du trivs bra med mycket sociala kontakter är lätt att samarbeta med. Det är ett krav på att du har en vårddokumentationsutbildning och det är även meriterande om du har kunskaper i Melior (datajournal) samt ELVIS.

Vi arbetar ständigt med att utveckla rollen som sekreterare i verksamheten och nya arbetsuppgifter kan bli aktuella. Mer information finner du på vår hemsida www.sahlgrenska.seAnställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2769
Kontakt
  • Enhetschef, Gunvor Fundell, 0700-822805
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 0700-823393
Publicerat 2019-04-24
Sista ansökningsdag 2019-05-15

返回职位空缺页面