Södra Älvsborgs Sjukhus , Vuxenpsykiatriska kliniken, ÖVM Mark

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
ÖVM Mark är belägen i Skene med ca fem minuters promenad från buss- och tågstation. Vi tar emot patienter med alla förekommande diagnoser inom det specialistpsykiatriska spektrat från Mark och Svenljunga kommuner. Verksamheten är väl utbyggd och kännetecknas av ett tvärprofessionellt arbetssätt. Vi har ett gott arbetsklimat och tar hand om varandra.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett intressant behandlingsarbete med avgränsade vårdinsatser som till del kan vara komplexa med vissa differentialdiagnostiska ställningstaganden. Du är en del i ett tvärprofessionellt team där du bistår med din specifika kompetens ifråga om utredning, bedömning och behandling. Eftersom våra patienter ofta behöver insatser från flera vårdgivare samarbetar du både internt och externt med andra vårdgivare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har ett stort intresse för att arbeta med målgruppen. Erfarenhet och vidareutbildning är meriterande men inget krav då vi erbjuder skräddarsydd introduktion. Du är intresserad och engagerad, har god samarbetsförmåga och vill tillsammans med oss utveckla psykiatrin i området.

Arbetstid
Måndag – fredag 08:00-16:45

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Kliniskt basår
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer om det kliniska basåret via denna länk: http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/karriar-och-utveckling/kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mark
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2764
Kontakt
  • Calle Larsson, vårdenhetschef, 0320-77 80 73, 0700-81 67 05
  • Andreas Snygg, vårdenhetschef, 0320-77 80 64
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, nås via sjukhusets växel, 033-616 1000
Publicerat 2019-04-24
Sista ansökningsdag 2019-06-02

返回职位空缺页面