Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP Frölunda

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

På Barn- och Ungdomspsykiatrins (BUP) öppenvårdsmottagning Västra Frölunda arbetar sammantaget cirka 25 personer; psykologer, socionomer, vårdadministratörer, psykiatrisjuksköterskor samt läkare och enhetschef. Mottagningen tar emot barn och ungdomar upp till 18 år med psykiatrisk problematik.

Verksamheten kännetecknas av hög kompetens och hög grad av samverkan, samt bedrivs utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv. Vi har en god arbetsmiljö och är måna om att såväl ny som befintlig personal ska trivas och känna sig trygg med arbetsuppgifterna.

Nu söker vi en psykolog till vår arbetsgrupp, kan det vara du?

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med psykologiskt utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer samt nätverk. Arbetet sker inom ramen för ett barn- och ungdomspsykiatriskt team. I arbetsgruppen finns personer med både längre och kortare erfarenhet och det finns goda möjligheter till handledning av våra specialistpsykologer och övriga kollegor.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av arbete med barn och unga. Du har god smarbetsförmåga och är intresserad av att arbeta med barn och unga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden, välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2418
Kontakt
  • Enhetschef, Annika Kjellström, 070- 082 43 98
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Eva Björklund , 031- 343 38 59
Publicerat 2019-04-08
Sista ansökningsdag 2019-04-22

返回职位空缺页面