Närhälsan Kungssten vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare hos oss har du ett mycket viktigt och omväxlande arbete. Du kommer arbeta administrativt med vårddokumentation som diagnosregistrering, skriva diktat och posthantering. Till din hjälp kommer du använda journalsystemet Asynja VISPH. Du sitter också i vår reception där du är vårt ansikte utåt och möter och vägleder patienterna på vårdcentralen. Även LITA-uppdrag (lokalt IT-ansvar) ingår i tjänsten.

Om oss

Närhälsan Kungssten vårdcentral ligger vid foten av Älvsborgsbron i Stadsdelen Majorna-Linné. Vi har ett spännande geografiskt område där ingen patientgrupp sticker ut då det geografiska området sträcker sig från Västra Göteborg över Grimmered, Högsbohöjd och ner till Mariaplan.

Vi har drygt 9 700 listade invånare och är 26 anställda. Förutom sedvanlig vårdcentralsmottagning har vi BVC/FC, Astma/KOL, Diabetes, Hypertoni, FAR och mottagning för rökavvänjning samt ett Rehabteam.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du har goda IT-kunskaper och är villig att ta ansvar inom IT och beställningar (LITA-uppdrag). Du har goda kunskaper i Office-paketet samt vana vid kassaarbete. Har du tidigare arbetat som medicinsk sekreterare är det meriterande.

För att trivas i tjänsten är det viktigt att du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot både patienter och medarbetare. Din samarbetsförmåga är god samt att du trivs med självständigt arbete.

Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är Närhälsans kärnvärden som vi gärna ser att du reflekterar över i ditt personliga brev.

Villkor

Två lediga vikariat under ett år med tillträde augusti och september.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2074
Kontakt
  • Gunnel Anderzzon, Vårdcentralchef, Tfn 0722 - 06 73 53
Facklig företrädare
  • Tanja Wiemer, Vision, Tfn 0700 - 82 36 51
Publicerat 2019-04-30
Sista ansökningsdag 2019-05-19

返回职位空缺页面