NU-sjukvården, Vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Psykiatriska öppenvården ses som basen i specialistpsykiatrin och målet är att så långt som möjligt kunna ge utredning, behandling, vård och stöd i patientens närmiljö.


Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut hos oss blir du en del av teamet på vår dagsjukvård. Dagsjukvården är en del av psykiatriska öppenvården och vi är flera olika yrkeskategorier såsom sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, sjukgymnast och läkare.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med psykiatriskt behandlingsarbete, bedömningar och utredningar. Mötet med patienten sker såväl enskilt som i grupp. Arbetet sker i nära samarbete med dagsjukvårdens personal som är arbetsterapeut, sjuksköterskor, skötare och socialpedagog.


Målgruppen
Verksamheten vänder sig till personer som har behov av psykiatrisk specialistvård för svåra tillstånd inom t ex depression, personlighetsrelaterad problematik, ångest, neuropsykiatriska tillstånd och personer med samsjuklighetsproblematik. 


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, flexibilitet, social kompetens och ett positivt tänkande. Vi är måna om god gemenskap och sätter stort värde på bra kommunikation.

På vår mottagning arbetar vi utifrån olika metoder och inriktningar såsom KBT och DBT. På sikt erbjuder vi fortlöpande kompetensutveckling inom yrket.


Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/985
Kontakt
  • Vårdenhetschef Aase Eriksson, tfn 010-435 63 91
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-11

返回职位空缺页面