Neuropsykiatrisk mottagning, Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Verksamheten
Den Neuropsykiatriska mottagningen är en specialiserad mottagning inom BUP Södra Älvsborg. Mottagningen har ett behandlande och/eller habiliterande ansvar för alla barn över 6 år med Autism och begåvning inom normalvariationen i upptagningsområdet. Vi genomför även neuropsykiatriska tvärprofessionella utredningar. Vi arbetar med flera grupputbildningar/behandlingar både för barn och föräldrar.
Vi är ett tvärprofessionellt team med 5 läkare, 10 psykologer, 4 socionomer, 6 sjuksköterskor, 2 logopeder, 3 arbetsterapeuter, 2 specialpedagoger och 1 dietist.

Vi utökar nu mottagningen med två psykologtjänster. 

Arbetsuppgifter
Som psykolog/PTP-psykolog kommer du att arbeta 50% av tiden med utredning och övrig tid med behandlingsarbete och utbildning.
Vi arbetar kontinuerligt med utvecklingsarbete avseende behandlingsformer och utredningar, ett arbete som även du som ptp-psykolog kommer delta i.
Är du PTP hos oss kommer du också om du önskar få ta del av, genom studiebesök och/eller kortare arbetsperioder, andra barnpsykiatriska mottagningars arbete inom SÄS.

När man börjar hos oss kommer man i början ha stor möjlighet att vara med andra psykologer och även andra professioner. Arbetsbelastningen anpassas efter din utveckling.

Meriterande för att få tjänsten är om du har kunskap/erfarenhet eller intresse av barn och ungdomar med autism. 

Handledning/Utbildning
På mottagningen arbetar i dagsläget 10 psykologer. Psykologerna har en blandad ålder och erfarenhet, i dagsläget är 3 av dem PTP-psykologer. Detta innebär att det alltid finns någon att fråga och luta sig mot då man känner sig osäker.
Den första tiden kommer du som PTP att ha en legitimerad psykolog som mentor utöver din handledare som finns med dig hela året. Mentorn hjälper dig att komma till rätta den första tiden och bokar även dina patienter innan du kommer.
Vi förutsätter att du deltar i Vg-regionens PTP-program, då vi har mycket positiva erfarenheter av detta.
Du kommer under året få gå interna och externa utbildningar så att du har förutsättningar att klara arbetet.
Hela mottagningen har kontinuerlig behandlingshandledning samt utredningshandledning som du givetvis också deltar i.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstidens gång så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/265
Kontakt
  • Jenny Linder, vårdenhetschef, 033-616 16 84
  • Hanna Nguyen, ptp-psykolog, 033-616 33 40
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Psykologförbundet, 070-508 67 81
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-10

返回职位空缺页面