Äldrepsykiatriska teamet, Vuxenpsykiatriska kliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om verksamheten
Vuxenpsykiatriska kliniken består av flertalet öppenvårdspsykiatriska mottagningar i Borås med omnejd, en akutmottagning med mobila resurser och observationsavdelning samt fyra heldygnsvårdsavdelningar.
Äldrepsykiatriska teamet har uppdraget att arbeta med äldre patienter som har nyinsjuknat i psykisk ohälsa och har behov av specialistpsykiatriska insatser. Upptagningsområdet omfattar ca 250 000 invånare i tio kommuner i Södra Älvsborg. (Alingsås, Borås, Bollebygd, Herrljunga, Lerum, Mark, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn och Vårgårda).

Arbetet i teamet präglas av ett tvärprofessionellt team med arbetsterapeut, fysioterapeut, sekreterare, sjuksköterskor, specialistläkare, psykolog, teamledare och vårdenhetschef.

Vuxenpsykiatriska kliniken erbjuder bland annat goda möjligheter till handledning och kompetensutveckling. Du kommer att ingå i klinikens yrkessamordnargrupp för fysioterapeuterna med regelbundna yrkesträffar. Du erbjuds en individuellt anpassad introduktion.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Vi ser att du har erfarenhet av basal kroppskännedom eller annan kroppsorienterad behandling, att du har jobbat inom vuxenpsykiatri och eller inom äldreverksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom att du har ansvarskänsla och god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Du är trygg och trivs i din profession och kan arbeta självständigt och samtidigt ha ett gott samarbete med kollegor på teamet, övriga samarbetspartners och vårdgrannar.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av fysioterapeutiska bedömningar och behandlingar enskilt och i grupp. Vi önskar att du sprider kunskap till arbetsgruppen avseende ditt område. På sikt kan du komma att delta i utbildningsgrupper för patienter och ev närstående. Eftersom tjänsten är under utveckling är det en tillgång att du tycker om utvecklingsarbete.

Äldrepsykiatriska teamet arbetar måndag – fredag 08:00-16:30, viss kvällstjänstgöring kan förekomma.
Vi samarbetar med affektiva mottagningen belägen i samma byggnad, därför kan viss samverkan med denna bli aktuell i din anställning.
Eftersom du i ditt arbete kommer att göra del hembesök krävs körkort för bil. Tacksam att du bifogar giltig yrkeslegitimation med din ansökan.

Övrigt
Mångfald och jämställdhet är två viktiga aspekter i urvalsprocessen. Då vi inom psykiatrin värnar om våra patienter och närstående och värderar patientsäkerheten högt har vi som rutin i samband med anställning som innebär att vi begär utdrag ur misstanke- och belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Var med och gör avtryck och utveckla framtidens äldrepsykiatriska vård. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/171
Kontakt
  • Carina Forsberg Eriksson, vårdenhetschef, 033-616 25 42 alt. 033-616 25 41 (sekr)
  • Agneta Krylberg, fysioterapeut, 033-616 16 41
Facklig företrädare
  • Abdolghafout Vazae, Fysioterapeuterna, 0736-63 68 89 abdolghafour.vazae@vgregion.se
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-02-03

返回职位空缺页面