Vårdadministrativ service, Område 7

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om tjänsten
Vi söker administratörer, assistenter och medicinsk sekreterare till alla delar av Barn- och ungdomspsykiatrisk klinik med dess avdelningar och mottagningar i Borås, Skene och Alingsås.
Du kommer att ha en viktig servicefunktion för både patient och verksamhet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter: Reception, kassa, IT-support, patientklassifikation,  diagnos- och åtgärdsregistrering, telefon, post- och remisshantering, mötesadministration, medicinsk dokumentation (om du är utbildad).
Du får möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet att utveckla dina arbetsuppgifter utifrån din kompetens och verksamhetens behov. Det finns möjlighet att till viss del arbeta på distans.

Din profil
Du är en erfaren administratör/assistent. Du kan även ha en YH-utbildning för medicinska sekreterare alternativt motsvarande högskoleutbildning. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket samt servicekänsla och en vilja att förbättra verksamheten.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten. Du är serviceinriktad, positiv och ansvarstagande. Du är van att ta egna initiativ, du kan organisera ditt arbetet självständigt och du har vilja och förmåga att arbeta i team. Du ska vara driven, ha ett stort engagemang för ditt jobb och vara öppen för förändringar. Tjänsten är på dagtid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen
På kliniken, som ingår i VAS område 7, arbetar medicinska sekreterare på olika mottagningar och vårdavdelningar i Borås, Skene och Alingsås.  Vi har assistenter som sköter tidbokning, reception och arkiv. Kliniken har även en vårdadministrativ sekreterare som ger administrativt stöd åt verksamhetschefen. Vi arbetar i team där vi hjälper och stöttar varandra över gränserna.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 % eller timavlönad
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/128
Kontakt
  • Malin Björklund, enhetschef, 033-616 19 15
Facklig företrädare
  • Juanita Samuelsson, Vision, 033-616 20 32
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-01-25

返回职位空缺页面