Folktandvården, Maria Albert Trollhättan

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning

Vi söker en klinikkoordinator till vår klinik Maria Albert Trollhättan.

På Folktandvården Maria Albert arbetar idag 31 engagerade medarbetare i varierande åldrar. Personalen, förutom klinikchef och klinikkoordinator består av 10 tandläkare, 4 tandhygienister, 1 receptionist samt 14 tandsköterskor.

Kliniken har 9 behandlingsrum.

Vi arbetar enligt 7-19 modellen.

Maria Albert är en VFU-klinik som utbildar tandläkar-, tandhygienist- och tandsköterskestudenter från odontologen i Göteborg. Vi är även en jourklinik som har jour alla vardagar.

Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som klinikkoordinator är du klinikchefens ledningsstöd och ingår i klinikledningen, vilket innebär att du är arbetsgivarföreträdare. Du skall lojalt stödja klinikchefen i sitt uppdrag att leda och utveckla verksamheten och aktivt verka för måluppfyllelse i enlighet med uppdrag i klinikkontrakt samt övriga styrdokument.

Några exempel på koordinators arbetsuppgifter är; beställningar, ekonomihantering, schemaläggning, medverkan i rehabiliteringsärenden och vårduppföljning.

Kvalifikationer
Du har tandsköterske- eller tandhygienistutbildning och en god kommunikationsförmåga. Du är strukturerad, har en god organisationsförmåga samt är öppen och prestigelös. Du är lyhörd och ansvarsfull samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Din människosyn är humanistisk och ödmjuk.

Erfarenhet av ledarskap är meriterande. Vi förutsätter att du har god datavana och kan hantera Officepaketet samt T4.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/34
Kontakt
  • Klinikchef Elisabet Dalbert, 076-050 08 72
Facklig företrädare
  • Vision Ylva Lomgård, 070-221 41 37
  • SRAT Annelie Franzén, 070-598 57 40
  • Ledarna Gunilla Bragd Kämpe, 070-082 26 46
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-01-28

返回职位空缺页面