Närhälsan Lysekil vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen i Lysekil är en väletablerad vårdcentral dit alla är välkomna. Vi har ca 6800 patienter som valt att lista sig hos oss. Här arbetar kompetenta läkare, psykolog, distriktssköterskor, distriktssköterskor med specialistkompetens inom astma/KOL, diabetes samt BVC, undersköterskor, medicinska sekreterare, kanslist, fotvårdsspecialist samt rehabkoordinator.

Om arbetet

På grund av föräldraledighet söker vi nu undersköterska/kanslist till vår vårdcentral!

Som undersköterska/kanslist hos oss på Närhälsan Lysekil vårdcentral har du ett varierande arbete med patienterna i fokus. Dina arbetsuppgifter består av både sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska - provtagning, enklare omläggningar, blodtrycksmätningar, men även kanslistarbete. Som kanslist är du vårt ansikte utåt och ger våra patienter ett gott bemötande i vår reception. Du arbetar även med administration,posthantering och scanning

Om dig

Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av provtagning och mottagningsarbete. Vi vill att du är en flexibel och kreativ person med god förmåga att organisera och prioritera. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt och bra bemötande mot patienter och medarbetare. För vårdcentralen är det viktigt att du har ett kommunikativt arbetssätt mot patienter och medarbetare. Vi förutsätter att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat med 80 % sysselsättningsgrad t o m augusti 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3
Kontakt
  • Elin Hansson, Vårdcentralschef, 070 2311506
Facklig företrädare
  • Anne Larsson, Kommunal, 0700 822969
  • Mona Moslehi, Vision, 0700 823826
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-01-27

返回职位空缺页面