Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Psykiatri

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du starta din karriär på ett av norra Europas största sjukhus? Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas.

Som behandlingsassistent arbetar du nära patienten i psykiatrisk omvårdnad och behandlingsarbete. Arbetet kräver ett stort intresse för människor, en personlig mognad och en förmåga att kunna förstå patientens situation och behov. Du måste känna dig trygg med att lyssna, sätta gränser samt lösa konflikter.

Behandlingsassistenter söker vi till verksamheterna Rättspsykiatri (Rågården) och Beroende på Östra sjukhuset. Vi söker dig som är utbildad behandlingsassistent YH 80p eller har en utbildning som kan bedömas likvärdig, är psykologistuderande och har avslutat termin 6 i juni 2019, har socionomexamen 180 hp eller examen från Socialpsykiatrisk vård 180 hp. Erfarenhet av vårdarbete, gärna inom psykiatri, barnpsykiatri och/eller missbruksvård är meriterande för tjänsten. Vi värdesätter personliga egenskaper högt.

Vid nattjänstgöring på Sahlgrenska Universitetssjukhuset gäller dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Du som är intresserad av psykiatrin men inte är kvalificerad enligt ovan är välkommen att söka sommarvikariat som sjukvårdsbiträde.

Kanske ser du denna sommar som en möjlighet att få erfarenhet och inblick i en spännande verksamhet.

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Gruppintervjuer för sommarvikariat kommer att ske januari - maj.

Låter detta intressant och spännande? Vi är nyfikna på dig!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7431
Kontakt
  • Jessica Sahlsten, 070- 221 80 52
  • Ida Kjellsson, 070- 082 47 10
Publicerat 2019-04-30
Sista ansökningsdag 2019-06-20

返回职位空缺页面