Kungälvs Sjukhus, Geriatrik- och rehabiliteringskliniken, Rehabenhet

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Beskrivning

Geriatrik- och rehabiliteringskliniken är en akutklinik där det ingår två vårdavdelningar (sjukhusets strokeenhet och ortopedisk rehab) samt en rehabenhet som består av arbetsterapi, fysioterapi, logopedi, kurator, dietist, AVH-team (Avancerad Vård i Hemmet), NSVT (Närsjukvårdsteam), ljusbehandlingsenhet och smärtenhet. På kuratorsverksamheten arbetar fyra kuratorer.

Arbetsuppgifter

Kuratorerna ansvarar för kris- och stödsamtal till inneliggande patienter och deras närstående på sjukhusets vårdavdelningar. De ansvarar också för samtal i samband med viss öppenvård och är delaktiga i olika behandlingsgrupper. I arbetet kan kontakt med myndigheter och andra samhällsfunktioner förekomma.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad socionom med några års erfarenhet inom yrket och ha arbetat med kris- och stödsamtal. Du har ett professionellt förhållningssätt samt förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Det är också viktigt att du har en god initiativförmåga, är flexibel samt är van att arbeta både självständigt och i team med andra yrkeskategorier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Vikariat 190201-191231, med möjlighet till förlängning.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7411
Kontakt
  • Monica Ahlberg, rehabchef, 0303-98730 eller 0700-852774
  • Marianne Thordén, rehabchef, 0303-98597
Facklig företrädare
  • Amanda Orlinis, SACO, 0303-98000 (vxl)
Publicerat 2018-12-03
Sista ansökningsdag 2018-12-17

返回职位空缺页面