NU-sjukvården, Område I, Infektionsklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om avdelning 61
På avdelning 61 kommer målgruppen 2019 att vara patienter som har blivit utskrivna från sina tidigare avdelningar, men som behöver fortsatt vård i väntan på hemgång. Hos oss arbetar sjuksköterskor och undersköterskor, och vårt gemensamma mål är att ge en god och kvalitetssäker vård tills dess att patienterna lämnar sjukhuset.


Om arbetet
Som undersköterska på avdelning 61 får du ett omväxlande arbete där din vana av självständighet får komma väl till hands. Arbetsuppgifter som förekommer är sedvanliga undersköterskeuppgifter där patientens omhändertagande alltid står i fokus.

För att du ska trivas hos oss bör du som person vara flexibel samt ha en god prioriterings- och organisationsförmåga. Vi ser det som en självklarhet att du även har lätt för samarbete, såväl med patienter som kollegor. Har du tidigare arbetat inom hemsjukvård och/eller primärvård så är detta meriterande.

Tjänsten är en visstidsanställning med start 190101 till och med 190915, med eventuell möjlighet till förlängning.


Kvalifikationer

  • Undersköterska
  • Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7319
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Erika Lindqvist, tfn. 010-435 06 12
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anna Hammar Larsson, tfn. 010-435 69 02
Publicerat 2018-11-27
Sista ansökningsdag 2018-12-11

返回职位空缺页面