Ambulansenheten, Akutkliniken, Södra Älvsborgs Sjukhus

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
Ambulanssjukvården vid Södra Älvsborgs sjukhus är en del av akutkliniken som består av drygt 230 medarbetare. Ambulanssjukvården bedriver verksamhet från ambulansstationer i Alingsås, Borås, Skene, Herrljunga, Svenljunga, Vårgårda, Lerum, Tranemo samt Ulricehamn. Verksamheten är i en utvecklingsfas där ambulanssjukvården tar en allt större roll i att sortera och prioritera patienter till lämplig vårdnivå.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med viss erfarenhet inom yrket. Specialistutbildning inom ambulans, anestesi eller annan akutsjukvård är självklart meriterande men inte ett krav. God fysik, simkunnighet och B-körkort är ett krav. Efter tester genomförs en teoretisk introduktionsutbildning varvad med praktisk bredvidgång. I rekryteringen till våra enheter kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta i team, flexibilitet och att arbeta med personer i utsatta livssituationer. Du kan hantera stress och trivs med tempoväxlingar och tycker att detta gör arbetet stimulerande och omväxlande. Verksamheten arbetar utifrån en gemensam värdegrund, där patientperspektiv, professionalitet och helhetssyn är grunden.

Övrigt
Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform SUMMER_POSITION
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås/Skene/Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7264
Kontakt
  • Carina Dinäss, vårdenhetschef Borås/Ulricehamn , 033-616 10 02
  • Rikard Bjuvéus, vårdenhetschef Skene/Svenljunga , 0320-77 94 50
  • Magnus Güldenpfenning, vårdenhetschef Alingsås, 0322-22 77 77
Facklig företrädare
  • Ann-Karin Berg, Vårdförbundet, 033-616 2114
Publicerat 2018-11-26
Sista ansökningsdag 2019-02-28

返回职位空缺页面