Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Akutmottagning barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Oavsett om du är nybörjare i arbetslivet eller inte så vet du att du har ett leende på läpparna mot alla du möter, är en fena på tangenterna, samt hungrig efter ny kunskap och nya erfarenheter. Gillar du att stå längst fram i ledet? Då är det dig vi söker som administratör på Barnakuten!

Barnakuten vid Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus tillhör en av akutmottagningarna vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vi har öppet dygnet runt, året runt och tar årligen emot mer än 50 000 patienter mellan 0-16 år. Vi är en fartfylld verksamhet där mycket händer och alla uppmuntras till att vara med och påverka. Hos oss är arbetsglädjen stor och vi är väldigt måna om våra medarbetare och vår arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi mot våra gemensamma mål som är gott bemötande, korta väntetider och hög kvalitet.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör på Barnakuten är du stationerad i vår inskrivning och din främsta arbetsuppgift är att skriva in de patienter som söker sig till oss. Bredvid dig har du en erfaren sjuksköterska som tar sig an patienten medan du registrerar all nödvändig information i datorsystemet Elvis. Du ansvarar även för att kassaregistrera alla inskrivna patienter så att vi får intäkter för deras besök.

Under morgontimmarna då patientflödet inte är lika stort ser du till att alla papper och blanketter som behövs i det dagliga arbetet finns på våra expeditioner. Vid behov hjälper du till med påfyllning av material samt med att packa upp varor till förrådet. Fler arbetsuppgifter kan komma att bli aktuella. Din arbetstid kommer att vara förlagd till dagar, kvällar och helger.

Om dig

Vi söker dig som har en avklarad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot IT eller administration. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbeten är det naturligtvis meriterande. Särskilt meriterande är också erfarenhet av sjukhusadministrativa datasystem. Det viktigaste är dock att du som söker till oss har en positiv attityd och ett utåtriktat och vänligt förhållningssätt. Då du är våra patienters första kontakt hos oss förutsätter vi att du har ett gott bemötande och en hög servicekänsla.

Du har ett flexibelt arbetssätt där du gärna tar dig an nya arbetsuppgifter och ser fram emot att lära dig något nytt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, social kompetens, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Du har naturligtvis god datorvana och har lätt för att lära dig olika datorsystem och hantera dessa obehindrat efter en kortare introduktion. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Behärskar du fler språk är detta meriterande.

Vi intervjuar löpande, så sök gärna tjänsten redan idag!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7136
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna-Pia Wentzel, 070- 082 31 11
  • Vårdenhetschef, Anette Karlsson, 072- 208 23 02
Facklig företrädare
  • Kommunal, Petra Svahn, 031- 343 45 61
  • Vision, Christina Lilja Ingvarsson , 072- 204 20 37
Publicerat 2018-11-21
Sista ansökningsdag 2018-12-12

返回职位空缺页面