Närhälsan Hjällbo vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Hjällbo är en väletablerad vårdcentral med gott rykte och med drygt 12 900 listade patienter. Befolkningen är ung, ofta barnrik och har sitt ursprung från hela världen. Vår barnavårdscentral och Familjecentral finns en trappa upp från vårdcentralen och samarbetet är mycket gott. Vårdcentralen har god bemanning, bra ekonomi och hög kontinuitet. Du kommer till en positiv arbetsplats med engagerade medarbetare som arbetar för kontinuerliga förbättringar.

Vårdcentralen har alla de övriga kompetenserna som en vårdcentral bör ha såsom sjuksköterskemottagningar och ett psykosocialt team som består av tre psykologer och en kurator. Dessutom finns dietist, sjukgymnast och rehabkoordinator.

Om arbetet

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta tillsammans med tre andra medicinska sekreterare där ni är en viktig resurs för hela vårdcentralen. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att skriva diktat, post- och remisshantering samt skanning. Till din hjälp kommer du använda journalsystemet Asynja VISPH. Arbete i vår reception förekommer. Vid önskemål kan annat administrativt arbete ingå i tjänstgöringen.

Vi har ett helhetsperspektiv vad gäller vårdadministrativ service inom verksamheten och alla tar gemensamt ansvar för helheten. Deltagande i förbättrings- och utvecklingsarbete ingår i tjänsten.

Om dig

Vi söker dig som har en vårddokumentationsutbildning och goda allmänna IT-kunskaper. Handledningsutbildning och tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande. Du är kundorienterad, engagerad och positiv.

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande mot patienter och medarbetare samt god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; pålitlig, omtanke och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7052
Kontakt
  • Kristina Lindén Eriksson, Vårdcentralchef, Tfn 0761 - 08 22 32
Facklig företrädare
  • Tanja Wiemer, Vision, Tfn 0700 - 82 36 51
Publicerat 2018-11-19
Sista ansökningsdag 2019-01-10

返回职位空缺页面