Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M2, Äldrepsykiatri

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

-Lockas du av att få utveckla vården med patienten i fokus och i god samverkan med andra aktörer?

Vill du ha ett varierande arbete och är intresserad av att arbeta inom slutenvården inom äldrepsykiatrin?

Då är du den vi söker! 

Äldrepsykiatriska enheten har 12 vårdplatser, inriktning mot demenssjukdomar och psykisk ohälsa hos äldre. Avdelningen arbetar parallellt med medicinsk avdelning och planer finns att utveckla ett äldremedicinskt centrum. Till enheten hör också en öppenvårdsmottagning. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med den enskilde patienten i centrum.

 Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelningen kommer du att arbeta tillsammans med övrig vårdpersonal för en effektiv och bra utredning och/eller behandling både med psykiatriskt- och medicinskt omvårdnadsarbete.
På sikt kan arbetet också innebära arbete på den äldrepsykiatriska mottagningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning med inriktning mot äldre kan detta vara meriterande. God samarbetsförmåga och initiativförmåga är nödvändiga egenskaper. Då verksamheten ständigt utvecklas ser vi gärna att du är öppen för verksamhetsutveckling, ny kunskap och metod. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med patienter och anhöriga ser vi att du har lätt för att skapa förtroende både mellan kollegor och patient/anhörig.

Vi lägger stor vikt vid förmåga att arbeta självständigt och i team samt personlig lämplighet.

Övrigt

Vid tillsättning inom äldrepsykiatrin begär vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.
Kallelser för intervju kommer ske fortlöpande under rekryteringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/7443
Kontakt
  • Camilla Berg, Enhetschef, 0515-87717
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2018-01-11
Sista ansökningsdag 2018-02-22

返回职位空缺页面